Пловдивският ресторант SOHO day and night ще отпразнува първия си рожден ден този уикенд. На 18 и 19 юни, петък и събота, в комплекса 7points се очертава грандиозен купон.

От вас се иска да донесете доброто си настроение и да се присъедините към семейството на SOHO. A екипът на ресторанта обещава да потопи своите гости в незабравима празнична атмосфера, разнообразна музика и абсолютни кулинарни наслаждения. И защото това е едно различно място, ще направим и традициите малко по-различни - вместо вие да подарите подарък на рожденика, той ще раздава подаръците.

Не всеки ден се става на една годинка, затова специалните подаръци са в реда на нещата. Всяка дама, решила да се присъедини към грандиозното парти и да удостои SOHO с нежното си присъствие ще получи подарък, подготвен специално за случая.

От "SOHO Day & Night" са помислили и за всички любители на барбекюто. Шеф Байрев и неговият екип са подготвили Open Show Barbeque с отворена витрина с атрактивни и апетитни зрели испански меса. Клиенти на заведението ще имат възможността да се насладят на приготвените пред очите им испански деликатеси Томахоук, чуметон, ентракот, рибай, т-бон филе от породата фрисона, Фиорентина, иберийско свинско и други. 

За къде рожден ден без хубава музика. Ще можете да потънете във водовъртежа от звуци на саксофон на живо и да потанцувате на любимите си парчета, защото на пулта ще стои професионалист, който ще осигури много емоции и гарантирано настроение, изпълнявайки всяко ваше желание.

Лятното меню на ресторанта ще ви съблазни с куп апетитни ястия и невероятни десети, приготвени от шеф Байрев и неговия екип. Продуктите за всяко кулинарно изкушение са старателно подбрани и с доказано високо качество на производство.

Ако искате да станете част от вълнуващия ни първи рожден ден, побързайте да направите резервация на телефон +359 879 68 68 68.

Ресторант SOHO Day & Night, разположен в мегакомплекса 7POINTS, e най-доброто място под тепетата за всеки, който обича добрия вкус, изискан стил и първокласно обслужване.