Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов честити настъпването на Новата 2023 година с надежда  и отправя пожелания за здраве и късмет във всеки дом.

Ето какво казва в обръщението си кметът Павел Михайлов:

Уважаеми съграждани и жители на община „Родопи“,

Отброяваме последните дни на 2022 година- време, в което всеки от нас поглежда с преценка назад и с много надежда към предстоящите дни.

Измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е било трудно, ние, жителите на община „Родопи“ успяхме. Нашата община върви напред, става по-красиво, по-привлекателно и по-уютно място за живот. И най-важното – община „Родопи“ е с бъдеще, което заедно всички градим.

Поставихме началото на много нови традиции, бяхме съзидателни и отговорни към доброто развитие на нашата община и населените места в нея.

В тези дни на равносметка се надявам всеки от вас да получи удовлетворение от постигнатото и да застане на прага на Новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, съзидателен дух, енергия за ползотворни дела. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.

Да прекрачим в 2023 година с вяра в собствените си сили, надежда за едно по-добро бъдеще, благополучие и просперитет.

Благодатна Нова 2023  година!

На снимката: Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов