Остават 4 дни до 19-ти Национален БМВ Събор, който ще се проведе в града под тепетата. Пловдивският Панаир ще се превърне в арена на най-зрелищното шоу на автомобили у нас. Хиляди почитатели на немската марка ще могат да се докоснат до най-лъскавите и тунинговани бегачки. Това не е всичко. Организаторите обещават едно незабравимо шоу, наситено с  игри и спиращи дъха изпълнения! Публиката ще бъде зарадвана и с множество награди. 

Пред наш репортер организаторът на спектакъла сподели, че тази година фестът ще бъде още по-впечатляващ. Пространството в Панаира ще се изпълни с мощни возила кое от кое по лъскаво. В събота, 26 септември, адреналинът ще е на макс.

Панаирът в града под тепетата тази събота ще бъде озвучен от гръмките звуци на 6, 8, 10 и 12-цилиндрови мотори, а всички участници ще станат част от едно автомобилно зрелище и истински празник за очите и ушите, обещават от "БМВ клуб България". 

Пред TrafficNews организаторите повдигнаха завесата и представиха част от програмата в събота.

Любителите на „класиката” ще видят уникални модели на ВМВ от периода на 70-те,80-те и 90-те години.  За „модерните” пък ще бъдат демонстрирани най-популярните и модерни модели, уникален тунинг, както и изключително ниски автомобили с характерна „стойка“,изключително популярно движение в момента.

Градусите ще се нажежат по време на Car beauty show, когато баварци ще бъдат „изкъпани” по атрактивен и секси начин.

"Подготвили сме много игри, състезания, конкурси и награди от нашите партньори! Изненади също няма да липсват, но ще ги научите само на място:, казаха пред наш репоретр от "БМВ клуб България". 

Освен от рева на мощни двигатели, почитателите на известната марка ще бъдат обединени и от благородна кауза в помощ на най-крехките и малки членове на нашето общество - децата.