Грозни дейстия са се разиграли в автобус по линията Пловдив-Асеновград, пише GlasNews.bg.

Жена, която крие своята самоличност за собствено успокоение, написа в социалната мрежа Фейсбук, че е станала свидетел на неприемливи действия от страна на мъж. Тези действия се разиграли в автобуса по направление Пловдив-Асеновград.

"В автобуса Пловдив-Асеновград с час на тръгване 16:20: Малко преди часа на тръгване "мъж" (вероятно над 50 годишен) се провиква с думите "айде тръгвай, аз бързам", при което жена съвсем нормално му отговори, че автобусът има определен график, часът е 16:18 и има още 2 минути. Въпростният отговари нещо от рода на "като има 2 минути, има влакове има и таксита", видно неосъзнаващ, че си противоречи. Ако си в групата, ти беше бързащият, ти се възползвай от други транспортни услуги!', гласи анонимната публикацията.

Жената, която запазва анонимност, написа още, че в Асеновград, на спирката на кв. "Запад" - въпросният мъж станал от мястото си и изчакал автобуса да спре, за да слезе, като от първата седалка е станала жена (не става ясно дали е същата, която му е съобщила, че автобусът има определен график), за да даде път на седящата до нея да слезе. В този момент мъжът се провикнал: "Ай, пътувай" и два пъти блъснал жената.

"Шофьорът стана, за да спре действията и двамата слезнаха от автобуса един след друг. Яд ме е, че не успях да отреагирам и да заснема въпросното лице, заслужаваш да те намерят и да те възпитат по старому. Към всички останали пътуващи мъже в автобуса - жалко е, че нито един от вас не се намеси", се посочва още в публикацията.

Потребители на Фейсбук лаконично коментираха анонимната публикация:

"Изтрещя народът", написа Юлиан Стефанов.

"Ганьо винаги се проявява", добави Евгения Ацалова.

"Ще си получи сам наказанието от Бог, не се притеснявайте", коментира Елена Паунова.