Тежкият пътен инцидент, при който майка с дете в количка бе пометена от автобус, е станал на пешеходната пътека на кръстовището на ул. „Недялка Шилева“ и бул. "Съединение", предаде репортер на TrafficNews.bg

Пострадалата жена - на 33 години, и малкото ѝ дете са транспортирани в болница. Все още не е ясно състоянието им.

Автобусът, който ги е ударил, е пътувал по линия номер 18. Полицаи към момента разпитват 47-годишния водач на автобуса. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна.

По първоначални данни превозното средство е предприело ляв завой по бул. "Съединение" в посока ул. "Недялка Шилева" и блъснало майката с количката, които били на пешеходна пътека. Непосредствено след удара хора от близкото заведение са оказали помощ на пострадалите.

Количката на детето все още е на окървавеното шосе. Предното стъкло на автобуса е спукано, а пътниците са свалени. Четири полицейски автомобила са отцепили района и са затворили движението в посока околовръстното шосе на Тракия. 

Очаквайте подробности!

 

Майка и дете са блъснати от автобус в Пловдив! Жената лежи на земята СНИМКИНа мястото на инцидента е пристигнала линейка след 17 минути