Станка Марангьозова се казва убитата жена, намерена застреляна в автомобила й в столицата. Тя била открита днес 20,53 часа пред блок 18 в столичния квартал "Младост" от мъжа, с когото живеела на съпружески начала. Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата. До трупа й е хвърлена бяла роза, съобщава "24 часа". Най-вероятно е говорела по телефона, а разстрелът е бил чут от събеседника й. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален. Засега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

Станка е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея,. Той е внесен от Софийската градска прокуратура. В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава.

Не е ясно до какъв етап е делото. В момента на мястото на смъртта на Станка се провежда оглед.

Мъж откри жена си простреляна в колата им в СофияПо първоначална информация жертвата е била замесена във финасови пирамиди