Нови обвинения на нидерландския гражданин Йохан Фрeдерик Стелингверф се очаква да повдигне прокуратурата днес. След като той бе задържан заради брутално изнасилване на 32- годишна жена от София, сега разследващите установиха и друга негова жертва. Тя е от унгарски произход и снощи до късно бе разпитвана пред съдия. Отведен и разпитан бе и Йохан Стелингверф и отново върнат в жилището, в което живее от близо година под наем. Цяла нощ нидерландецът бе охраняван от полицаи от СДВР. Очаква се до часове да бъде отведен отново за да му бъдат повдигнати нови обвинения. През годините Стелингверф винаги е отричал да е извършил престъпление. Отрича и сега. Такава вина много трудно се доказва, каза пред Trafficnews нидерландския журналист Anne Kruijsen. 

Жителите на блока, в който живее Стелингверф са се подписали той да бъде изселен, защото се страхуват. По информация на Trafficnews дори и да не бъде променена мярката ме в по- тежка утре изтича договорът му за наем на апартамента на ул. "Одрин". Собственикът вече се е договорил с други наематели.

Очаквайте подробности!

Върнаха Валиумния изнасилвач в апартамента му. Пази го полиция!Холандски журналист пред TrafficNews: Йохан винаги е бил умен, но в лошия смисъл