Убитият преди три дни дистрибутор имал проблеми с бившата си съпруга, разказаха пред TrafficNews.bg  сигурни източници. 35-годишният Кънчо Кънчев бе намерен мъртъв на пътя Пловдив -Чирпан, близо до село Плодовитово. Пред свои близки Кънчев споделял, че бившата му жена постоянно го тормозила, налагала му телефонен тормоз за издръжка на детето и неведнъж го заплашвала.

Полицията проверява паралелно версиите за грабеж и за отмъщение, прикрито като грабеж. След огледа на пикапа, с който Кънчо Пътувал, криминалистите установили , че липсват 6 000 лева. В едната от гумите на колата  са намерени забити два пирона. на пръв поглед престъплението изглежда като планиран грабеж. Убиецът /или убийците/ обаче явно са имали информация за маршрута на Кънчо, знаели са къде разтоварва стока и колко пари носи със себе си. Търговският представител е бивш военен и близките се съмняват да се е дал лесно на убийците. Затова и се наложило да го наръгат, а по-късно и да прострелят.

Припомняме, че 35-годишният Кънчо Кънчев е убитият търговски представител, намерен мъртъв в нива край село Плодовитово.  Кънчев е бил убит около 17,00 часа в сряда. Смъртта е настъпила след два изстрела в сърцето и наранявания с нож по тялото, съобщават от ОД на МВР Стара Загора. Мъжът е пътувал със служебен бус. В себе си е носел около 6000 лв., които липсват. Около 16.45 в сряда бусът бил засечен от камери на излизане от Първомай на път за Чирпан. Там дистрибуторът трябвало да зареди магазин. След като не се появил, оттам позвънили на шефа му.  Шефът му и друг служител тръгнали по маршрута да го търсят и се натъкнали на пикапа. Бил подаден сигнал в полицията, след като мъжът не отговарял и на мобилния си телефон. Бусът е намерен с отворени врати.


TrafficNews.bg