Крушката си има опашка. Нищо, което се случи през последните 25 години, не е случайно, но за хората тези години са пропиляни. Тоша заяви пред bTV Георги Гергов, който се оттегли от лидерския пост в БСП - Пловдив.

„Преценявам, че това е начинът, по който трябва да се постъпи, призовах и другите лидери”, заяви Гергов. По думите му манипулацията в редиците на Столетницата е генерална, но никой не разсъждава по тази тема.

„Трябва да станем малка бутикова партия - мечта на стари лидери, така ли”, попита риторично Гергов. По думите му БСП да спечели в Пловдив било равно на това да се обърне течението на Марица.

Гергов призова хората в БСП да отидат на конгрес и „да не го усукват по килифаревски, а да се държат мъжкарски”, „без мишкарстване и прегрупиране”.

„При Станишев имаше ред и дисциплина в партията и имаше яснота. На Доган са кръговете, ама май и при нас ги има”, каза още червеният функционер.

"Жоро, недей сега, чакай малко, не избързвай, трябва да говориме", така се обърнал към Гергов лидерът на столетницата Михаил Миков.

Гергов иска партийните активисти да изберат кой да бъде лидерът в БСП-Пловдив.

Георги Гергов каза още, че ако бизнесменът Цветан Василев се върне у нас, ще започне да говори такива неща, че много хора ще получат инфаркт. 

Той твърди, че в момента има действащ политик, който е взима по 40 хиляди евро на месец от КТБ.

"Има много неща, които трябва да станат ясни, какво се случва на някои с жените, сестрите, адвокатстките кантори и т.н. това трябва да каже Цветан Василев. Ако Цветан Василев се върне и започне да говори, майко мила. Има хора, които ще получат инфаркт от това, че той ще проговори. Има много действащи политици, които ще получат инфаркт. В България за съжаление политиците влизат, за да станат богати и тя цъфти от некадърници и мушмороци.", заяви Гергов. 

"Аз съм успял човек, каквото съм могъл съм направил", завърши лидерът в оставка.  

TrafficNews.bg