Микел Руфинели, притежателката на най-обемните бедра в света, съветва жените никога да не се опитват да отслабват, тъй като мъжете харесвали пищните форми, пише в. "Дейли мейл". 41-годишната американка изказва тази си гледна точка в документалния телевизионен филм за пълните жени "World's Biggest Hips" ("Най-големите бедра в света"), в който се е снимала като главна героиня.

"Обичам формите си и не виждат смисъл да пазя диети, тъй като нямам здравословни проблеми. Мъжете не обичат слабите момичета, те предпочитат фигури от типа "пясъчен часовник", пояснява рекордьорката. Руфинели подчертава, че се намира в такава физическа форма, на която могат да завидят много жени. Обиколката на бедрата на 41-годишната американка е 246 сантиметра, а на талията - 102 сантиметра. Височината й е 162 сантиметра, а теглото - 190 килограма.През 2013 година Руфинели е призната от Академията за световните рекорди (World Record Academy) за притежателка на най-големите бедра в света. Обемът се обяснява с това, че жената страда от заболяване, свързано с патологичното натрупване на мастни тъкани в дадени области на тялото.

Руфинели е родена в Лос Анджелис през 1972 г. Омъжена е от 2002 г. Отглежда четири деца и работи като стриптийзьорка. Поглъща по 3000 калории на ден, пише БТА.