"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Зодии и пророчески сънища.

Пророческите сънища разкриват истини, без дори да го осъзнаваме. Всеки един от зодиакалните знаци има мистичен потенциал, за който дори никой не подозира. Такива възможности се разкриват чрез сънищата. Разбира се, всички сме чували за тълкувания на сънищата, които предсказват бъдещето. Но астролозите смятат, че някои хора имат по-голям потенциал да виждат бъдещето в сънищата си и че това зависи пряко от техния зодиакален знак. Независимо колко чувствителен е всеки един от нас, всеки знак има свой собствен вид пророчески сън. Когато изпитате това сънувано послание през нощта, трябва да му обърнете специално внимание.

Ако конкретен пророчески сън е бил приятен, ще се събудите с усмивка. Това означава, че ви очакват само добри неща. Но ако това е кошмар, очевидно ще трябва да вземете някакви мерки, за да предотвратите това, което се е случило в съня, за да не стане реалност. Какво означава всичко това за всеки от знаците, разберете по-долу.

 

Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци имат невероятната способност да пророкуват глобални събития в сънищата си. Тъй като са доста ангажирани със себе си, те често сънуват себе си като обект на привързаност от противоположния пол. Ала това не само този вид пророчески сънища. Често в сънищата си играят ролята на крал, генерал, политик или друга властна особа.

Ако преживеят такъв сън, най-добре е да го запишат сутрин и след това внимателно да анализират всяко действие и решение, взето в този сън. Те трябва да разберат какво е довело до това, какви са били мотивите. Най-вероятно ще бъдат готови за грандиозната промяна, която ги очаква в будния свят. Тези представители на трите зодии ще се окажат в ситуации, в които ще трябва да вземат решения, наподобяващи тези в съновиденията им.

За Лъвовете има друг вид пророчески сън. Това е, когато те стават свидетели на ярка светлина или някакъв необичаен блестящ обект.

 

Телец, Дева, Козирог

Земните знаци рядко получават пророчески видения, докато спят. Често те дори не си спомнят какво са сънували. Ето защо трябва да бъдат още по-внимателни при дешифрирането на сънуваната символика.

Телецът е надарен със способността да предвижда собствените си успехи. Въпреки това той трябва да следи за сънища с монети или за звука на монети, които звънят на сън. Това е знак, че ще му бъде дадена възможност да спечели пари, които не трябва да пропуска при никакви обстоятелства.

За Дева и Козирог пророческите сънища са свързани с домакинска работа или духовността. Ако сънуват, че домът им е много мръсен, те прекарват времето си в реалния живот, правейки нещо, което няма да донесе нищо ползотворно. Ако сънуват топъл и чист дом, предстоят им дни на щастие и любов. Когато мият чиния или съд в съня си, но остават мръсни, това означава, че в реалния живот те ще се сблъскат с проблем, който ще им отнеме доста време и усилия за разрешаване. Същият пример е валиден и в духовното замърсяване или чистота.

Всеки сън, който изживяват тези знаци, може също да пресъздава вътрешни страхове и дилеми, които може евентуално да имат. Така че, преди да го свържете с каквито и да било бъдещи събития, помислете дали ви дава отговор на въпрос, който е в ума ви от няколко дни.

 

Близнаци, Везни, Водолей

Въздушните знаци не трябва да пренебрегват сънищата, свързани с човешките взаимоотношения и науката. Везните и Близнаците имат пророчески сънища, свързани с връзките. Кавга с партньора им насън означава, че ще избухне веднага щом се събудят. Сънищата за изневяра напомнят, че те са се отнасяли лошо към партньора си.

От друга страна, ако сънуват щастливи отношения, тогава те могат да станат реални. Интересното в техния случай е, че имат способността да сънуват за предстояща среща с половинката си. Често сънуват някой да им се обажда, което случайно се случва минути след като се събудят.

Водолеите имат пророчески сънища, свързани с науката, където правят невероятно откритие. Една идея изниква в главата им, докато сънуват или такава, която не са успели да измислят, докато са будни.

Съветът за тях е да се опитат да осъзнаят сънуваното в реалния свят. Но ако в съня си се опитват да поправят нещо, да си спомнят нещо или експериментът се обърка, това означава, че ще се сблъскат с трудности, когато реализират плановете си в реалния живот.

 

Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци имат пророчески сънища по-често от всички останали зодиакални знаци. Пророческите сънища, които имат са различни. Рибите трябва да внимават, ако сънуват нещо свързано с хазарта. Например, ако сънуват, че са спечелили от лотарията, няма да е изненада, ако получат неочаквана сума пари в рамките на няколко дни. Но ако сънуват, че губят в казино, тогава трябва да внимават за неразумно харчене или кражба, която ги грози.

За Раците, техните пророчески сънища обикновено са свързани с пътуване към далечни дестинации. В 99% от случаите това предвещава късмет, който предстои в житието им. Когато въпросното пътуване е опасно или нещо постоянно се обърква, сънят е отрицателен. Ако случаят е такъв, бъдете внимателни и отложете всякакви пътувания или начинания.

Сънят на зодия Скорпион е пророчески, ако сънищата им имат нещо общо с някакво изпитание, свързано с кариерата им, този тест ще означава, че им предстои изключително важно събитие. Ако пък сънуват повишение или признание в работа, това най-вероятно ще се случи в реалността. И обратното - критиките в съня ще се проявят в реалността. Когато Скорпион сънува ангел или чува непознат глас от него, ангелът пазител се опитва да му каже нещо пророческо или по-скоро да предостави напътствия.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.