Рак

Колкото и да сте рационални, през първата половина на септември бихте могли да допуснете някои грешки поради непреодолими емоции. Възможно е да бъдете малко разсеяни, тъй като прекалено много ще мислите за конкретна ситуация, с риск да изпаднете в недоразумения или да извършите неправилни оценки. По-добре е да стоите далеч от всякакъв вид решения и да чакате уверено втората част на септември, която ще ви възнагради подобаващо. На този етап не очаквайте интересни новини на хоризонта!

Лъв

Септември месец ще започне спокойно и ще ви предложи много положителни възможности да размислите дълбоко върху това, което искате да промените, без излишни стресове и неочаквани притеснения. Въпреки това отделете повечко време да анализирате задълбочено върху: Лични или семейни, бизнес или любовни въпроси, които ви безпокоят напоследък. От средата на месеца обаче ще се върнете към защитните укрепления, защото нервността и противоречията ще се увеличат, хиляда съмнения ще нахлуват в главите ви. Така че е по-добре да имате ясни идеи.

Дева

Този месец ще започне със много спомени и малко меланхолия. Миналото не се връща, но може би не можете да сложите край на нещо, което е безвъзвратно "погребано". Не мислете само за любовта, защото може да има много обстоятелства, от които няма можете да се откъснете. Въпреки това решителността и упоритостта никога няма да ви изоставят и с малко повече воля можете да обърнете страницата, за да погледнете в бъдещето с друг поглед - през друга призма. Звездното небе ви дава рационалност, стабилност и с течение на времето възможностите да постигнете целите си ще бъдат факт.