Фотографии и клипове, публикувани в социалните мрежи, разкриват как известните личности и знаменитостите от света на шоубизнеса са прекарали католическия Великден, съобщи "Ю Ес мегъзин".

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са публикували в Twitter снимка с дъщерите и кучетата си пред Белия дом с пожелание към последователите им за щастлив празник.

 

Макар да е попрехвърлила възрастта за подобни прояви, 25-годишната певица Тейлър Суифт е участвала заедно с брат си в традиционен лов на великденски яйца, организиран от родителите им. Видео от празничното забавление изпълнителката е качила в сайта Instagram.

Нейната близка приятелка Селена Гомес е публикувала в Twitter снимка, която показва как певицата и актриса се забавлява с приятелите си в Лос Анджелис. Надписът, придружаващ фотото, разкрива, че макар да прекарва приятно празника, Гомес усеща липсата на семейството си.

 

Бившата спайска Виктория Бекъм, преквалифицирала се в модна дизайнерка, е качила в Instagram снимка на сина си Бруклин с великденска палачинка на лицето.

 

 

Също в Instagram суперзвездата Бионсе е публикувала фотография на красиво изрисувани великденски яйца, придружена от пожелание към феновете за щастлив празник.

 

 

В популярния сайт за фото и видеосподеляне Джесика Алба е качила снимка на дъщеря си, облечена като великденско зайче. Фотото е придружено от надпис, гласящ, че зайчето е било изтощено.

 

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

ТrafficNews.bg