Овен

Бъдете съпричастни към проблемите на партньора ви. Ако в разговора ви усетите, че нещо го разстройва, то се опитайте да стигнете до дъното на проблема, за да го разрешите. Възможно е да има някои неща, с които не сте запознати.

Днес или в следващите няколко дни ще ви се отдаде възможност да пътувате по работа. Покажете вашата лоялност към работодателя ви и ще сте сред избраните, да присъствате на важно събитие за фирмата, към която работите.

Учудващо е как може да направите денят си прекрасен дори без много приходи. Това доказва, че парите не са всичко за вас и не определят щастието ви. Любовта на любимите ви хора ще бъде всичко, което ще ви вълнува днес.

Телец

Опитайте се да планирате и предвидите всичко свързано с вечерта с вашия партньор. Когато имате план, който да следвате, възможността нещо да бъде объркано или забравено, е минимална. Подгответе голяма изненада за любимия ви човек.

Всичко на работното ви място ще ви носи усещане за уют и спокойствие, точно както в дома ви. Възползвайте се от тази благоприятна среда, за да затвърдите приятелските си взаимоотношения с вашите колеги.

Не се надявайте днес да спечелите много пари от ваши стари клиенти. Сегашната конфигурация на планетите може да привлече повече случайни и импулсивни клиенти, отколкото редовните ви такива.

Близнаци

Толкова добре познавате половинката си, че дори няма да са ви нужни думи, за да разберете от какво има нужда любимия ви човек. Всичките ви идеи и предложения ще бъдат приети на момента без никакви възражения.

Позитивното ви отношение и доброто ви настроение ще ви направят най-желаният колега днес, с когото всеки ще иска да си партнира. Усмихвайте се, бъдете себе си заразете всички с веселият ви ритъм на работа.

Навярно ще бъдете дръзки относно инвестиции и всичко свързано с финанси. Въпреки това трябва внимателно да обмислите всеки един ход. Повечето рискове, които ще поемете днес, най-вероятно ще имат възвръщаемост.

Рак

Най-вероятно ще  сте в настроение да забавлявате и чувството ви за хумор ще предизвика усмивки от страна на любящата ви половинка. Изключително благоприятно време за влюбените и семейните двойки.

Бъдете изключително внимателни при сключване на договори днес. Може да забележите, че клаузите, които до вчера сте обсъждали, изведнъж мистериозно са изчезнали.

Няма нищо по-добро от това да бъдете сам на себе си финансов експерт, който разбира от бизнес. Мислете за всички събития и хората, с които общувате, като за потенциална възможност за печалба в бъдеще.

Лъв

Денят ще е чудесен да се заемете със съвместен проект с вашият партньор или пък да планирате нещо общо в бъдеще. Изложете идеите си за вълнуващи преживявания и се опитайте да ги осъществите.

Ако сте на кръстопът дали да смените работата си, то първо си направете списък с всички хубави неща, които харесвате в работата си. Добре премислете всичко, преди да смените работата си за на пръв поглед по-висока заплата.

Не се залъгвайте от леките пикове в приходите ви, тъй като много бързо тези пари могат да се стопят в неблагоприятен за вас период. Бъдете по-умерени в пазаруването и правенето на големи планове.

Дева

Въпреки, че сте на мнение, че заслужавате най-доброто от партньора ви, то сега не е моментът да си „просите“ скъпи подаръци. Може да получите известно насърчение от любимия ви човек, но не го притискайте, тъй като може да не иска да споделя за финансовите си проблеми. 

Трудно е уважавате мнението на другите, особено когато всичко е пълна каша и не разбирате за какво става въпрос. Спестете си критиките и не коментирайте шефа си. Бъдете по-резервирани и оставете другите да говорят.

Когато виждате, че парите ви намаляват малко по-малко няма смисъл да се залъгвате, че всичко е наред, след като може да бъде в пъти по-добре. Анализирайте добре приходите и разходите.

Везни

Днес, няма да имате проблеми с намирането на точните думи при разговор с партньора ви, така че се възползвайте от този момент, за да обсъдите някои важни въпроси с половинката си.

Нещата в работата ви ще са доста напечени и напрегнати. Възможно да станете свидетел на остър конфликт между колеги и трудно ще се измъкнете от тази неприятна ситуация без да вземете страна.

И днес ще продължите да действате с финансите си по добре познатата ви схема. Ако искате нещо да се промени и да имате по-голяма доходност, ще трябва да сте готови да вземете някои малко по-рискови решения.

Скорпион

Организирайте си графика днес така, че да приключите по-рано с работните си ангажименти и да ви остане време, което да прекарате с половинката си. Погрижете се за всички подробности около вечерята ви, за да не липсва нищо.

Вероятно, днес ще усетите, че нещата с кариерата ви вървят надолу. Може би, грешка, която сте допуснали в миналото, сега ще изплува на повърхността. Не взимайте крайни решения днес, водени от емоциите си.

Трудно е да сте мотивирани да работите, когато виждате, че парите, които получавате не ви стигат за най-основните неща. Погледнете в дългосрочен план какво може да направите, тъй като ако загубите работата си, може да стане в пъти по-зле.

Стрелец

Когато става въпрос за изразяване на любовта ви към вашият партньор, обикновено не задържате нищо в себе си. Осигурете си моменти, в които да прекарате насаме с вашата половинка, за да разкриете душата си.

Обичате да наблюдавате нещата от разстояние без да се месите пряко в работата на другите. Това ще е полезно за вас през този ден, тъй като от далече ще успеете да видите нещата в глобален мащаб.

Не си правете твърде дългосрочни планове, влагайки почти всичките си пари. Дори всичко да ви изглежда сигурно и не много рисково, винаги подхождайте с известна доза съмнение. Започнете с малки стъпки.

Козирог

Ако възникне дребен проблем, който ще ви притесни, просто го игнорирайте и много скоро ще изчезне и ще бъде забравен. Насочете вниманието си към положителните неща във връзката ви.

Съсредоточете се върху изпълнението на личните си работни ангажименти, преди да се в турнете да помагате на колегите си. Едва след като сте свършили всичките си задължения, може да окажете помощ на другите.

Бързо ще се адаптирате към живот на по-икономичен режим, така че да не усещате това като някакви големи лишения. Мислете за голямата си цел в бъдеще и това, за което спестявате, за да не се подавате на изкушения.

Водолей

Уверете се, че имате достатъчно време, за да свършите всичките си задачи днес, тъй като в бързината може да станете жертва на малка злополука днес.

Доброволният труд ще ви направи много по-добри, като след това ще започнете да цените семейството си още повече. Включете се в някаква добра инициатива във вашето населено място и направете нещо в полза на другите.

Днес, не се очертават големи печалби и вероятно няма да получите точно сега парите, които очаквате да ви бъдат изплатени. Ограничете разходите си максимално, за да имате пари и за следващите няколко дни.

Риби

Ако смятате да проведете сериозен разговор с много въпроси към партньора ви, то първо си осигурете всички факти, които са ви необходими. Набележете план, по който да преминете през всички важни точки и въпроси.

Днес, може да сте доста заядливи спрямо колегите си. Не се хващайте за всяка една казана, в готовност за разкъсате човека срещу вас. Бъдете по-уравновесени и спокойни.

Опитайте се да визуализирате това, което искате да постигнете във финансов план. Разбира се, целите ви трябва да постижими, тъй като трудно ще забогатеете за няколко дни. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.