Овен

Настоящата планетарна конфигурация ще донесе много любов и романтика във връзката ви. Партньорът ви ще се опита да разбере, дали и вие изпитвате толкова силни и искрени чувства. 

Придържайте се към установените правила на фирмата ви и работете по установения ред в темпото на колегите ви, за да не изостанете със сроковете. Не предприемайте излишни рискове и се придържайте към познатото в работата ви. 

Днес, може да не разполагате с кой знае колко голяма сума пари, но все пак оценете това, което имате в момента. Не приемайте доброто финансово състояние за някаква даденост, което е постоянна величина. 

Телец

Бъдете максимално честни и открити и не се опитвайте да увъртате, за да скриете дадена истина. Самотните ще имат успех при първа среща с нов партньор, като добият нужната увереност за искрен разговор.

Ако не вършите работата си с любов и страст, то най-вероятно изобщо няма да се справите добре със служебните ви задължения. Тези от вас, които се трудят упорито и дават всичко от себе си, ще получат признание и уважение от колеги и шефове. 

Планирайте парите, които възнамерявате да похарчите днес и не се отклонявайте от рамките на бюджета ви, тъй като лесно ще се изкушите да си накупите куп вещи. Няма нужда да си купувате едно и също нещо в различни цветове. 

Близнаци

С настоящото звездно разпределение, днес ще откриете, че двамата с вашият партньор имате свободен дух и споделяте една и съща страст към живота изпълнен с приключения и адреналин. Денят ви ще е изпълнен с щастие, веселие и усмивки. 

Всичко днес ще работи във ваша полза да сте на върха в кариерно отношение. Ще разполагате с неизчерпаема енергия и изключителен късмет, които ще направят деня ви изключително продуктивен. Възползвайте от всички чудесни възможности, които са пред вас. 

Днес, може да се натъкнете на някои хора, които вероятно завиждат на доброто ви финансово състояние. Не се доверявайте на съветите ви, тъй като може да не са много добронамерени. Имайте едно наум и подлагайте всичко на съмнение. 

Рак

Днес, може да ви се наложи да положите повече усилия, за да избягвате вредните навици, които дразнят партньора ви. За да запазите спокойствието и хармонията в дома ви, направете малка изненада на любимия ви човек. 

Никак няма да ви е трудно да работите в екип с настоящото планетарно разпределение. Бъдете отворени за нови проекти, по които да работите с колегите ви и не се ограничавайте само с това, което ви е познато до момента. Не се страхувайте да придобиете опит в някоя съвсем нова сфера за вас. 

Спонтанните решения свързани с харчене на пари няма да се отразят добре на джоба ви. Опитайте се да се предпазите от пазаруване за утеха от негативни емоции. 

Лъв

Много е вероятно днес да имате дълъг виртуален разговор със специален за вас човек. Часовете ще отлетят мимолетно, докато разговаряте по всевъзможни теми и ще откриете, колко много харесвате да общувате с този човек. 

Днес, ще сте решени да направите всичко възможно да ви забележат на работното ви място и да блеснете като перфектният служител, който може да се справи с всичко. Бързо ще прогресирате и лесно ще убеждавате хората днес. 

Възможно е да имате леки финансови затруднения, така се въздържайте от онлайн покупки и непланирани разходи. Едва, когато се възстановите предишните стойности на печалбите си, може да се отпуснете да харчите повече. 

Дева

Дори всичко около вас да е наред, като че ли няма да успеете да се насладите хубавия ден, заради някакви ваши лични притеснения, които няма да сте склонни да споделите дори с най-близкия ви човек. Не се насилвайте да бъдете този, който всъщност не сте, само и само да угодите на някого. 

Вероятно, днес ще се питате дали наистина се справяте добре с професията, която упражнявате. Не вдигайте бялото знаме и не се предавайте, взимайки импулсивно решение за напускане, тъй като това може да е само временно състояние на отчаяние. 

Не пестете пари, когато става въпрос за свежа и качествена храна. Погледнете на направените разходи като инвестиция в здравето ви и спестяване от лекарства и евентуални медицински разходи. 

Везни

Ако си правите прибързани изводи, без да сте разговаряли с партньора си и да сте го изслушали докрай, може да вземете погрешно импулсивно решение, за което по-късно да съжалявате. Бъдете по-търпеливи и гъвкави, като действате според обстоятелствата. 

Днес, може да постигнете големи успехи в кариерата ви, стига да се подготвите достатъчно добре и да си подредите нещата предварително. Колкото повече сте репетирали над изявата ви, толкова по-уверени ще изглеждате и ще вдъхвате респект. 

Може би, днес ще искате да се покажете пред приятелите си, че нямате финансови проблеми и показно ще похарчите не малка сума пари, само и само да не ви помислят за бедни. Не правете тази грешка, тъй като финансовото ви състояние ще се влоши още повече. 

Скорпион

Днес, може да се събудите в лошо настроение и да се чувствате много отпуснати и мързеливи. Партньорът ви ще поиска да сте по-живи и активни, така че станете от дивана и направете заедно нещо полезно и приятно, което ще ви се отрази много по-добре от бездействието. 

Ако чакате добрите оферти да паднат от небето, то не чакайте кой знае какъв напредък. Бъдете дейни и пълни с идеи, които да реализирате, за да се радвате на добри печалби. Разполагате с необходимите ресурси, но от вас зависи как ще ги използвате. 

Може би, ще ви липсват дните, в които не сте се притеснявали за пари, сметки и какви ли не разходи. По-скромният живот може малко да ви потиска, но и това ще мине. Имайте търпение и работете упорито за благосъстоянието си. 

Стрелец

Планетарното разпределение днес ще активира социалните ви контакти и самотните ще имат успех в онлайн и реалните срещи. Първото впечатление, което ще оставите у отсрещния човек ще бъде за перфектния човек, с който разговорите са приятни и поучителни. Семейните ще се радват на чудесна романтична вечер. 

Чудесен ден за търсещите нова работа или за кандидатстване за по-висока позиция. Подайте документите си, дори на места, на които не сте предполагали, че може да бъдете повикани за интервю. Насочете се към големи компании и престижни фирми и организации. Късметът ще е с вас. 

Може би е време да преразгледате разходите си и да откриете кое е онова нещо, за което харчите доста голям процент от парите си. Обърнете внимание дори на ежедневните на пръв поглед дребни разходи и ще откриете къде изтичат парите ви. 

Козирог

Конфигурацията на планетите днес може да ви помогне да сте по-решителни и да направите първите стъпки към по-голяма близост с партньора ви. Колебанието лесно ще бъде заместено с увереност и решителност да преодолеете всякакви задръжки. 

Днес, може да бъдете използвани като посредник, който да свърши най-трудната работа, когато става въпрос за водене на разговори с проблемни клиенти. Въоръжете се с търпение и оставете другите да говорят повече, за да сте наясно как да удовлетворите желанията на  събеседниците ви. 

Ако сте изправени пред финансови проблеми, не се притеснявайте да поискате малък заем от ваш приятел. Най-вероятно няма да ви бъде отказано, както се казва - приятел в нужда се познава. 

Водолей

Ако не сте обвързани и си търсите перфектната половинка, то днес може да проведете вълнуващ видеоразговор, който да събуди пеперудите в стомаха ви. Може би и двамата, ще разберете, че нещата между вас са нещо повече от мимолетна афера. 

За щастие, всичко в работата ви ще върви по план, без никакви пречки и неочаквани събития. Непоклатимата ви увереност ще ви отвори много врати, до които дори не сте и предполагали, че може да стигнете. 

Действайте бавно и внимавайте при подписване на документи и операции с пари. Шансът да допуснете грешка е голям, така че обмисляйте добре и четете поне по два пъти, преди да си сложите подписа на какъвто и да било документ. 

Риби

Вероятно, днес ще се почувствате като специален човек, на който може да му бъдат изпълнени всички желания. Партньорът ви ще се гордее с вас и ще поиска всички да разберат, какво съкровище притежава. Страстта във връзката ви ще расте. 

Много е вероятно днес да се почувствате изоставени като дете на детска площадка, на което не му е позволено да играе с другите. Съберете сили и се съсредоточете върху личните си проекти. Ще дойде време, когато тези които са ви изоставили сега, ще ви се молят да им обърнете внимание. 

Ако пазарувате под действието на емоциите си, трудно ще се видите с пари. Всичко, което спечелите, моментално ще бъде изхарчено, а проблемите ви няма да бъдат решени. Кратката радост от шопинга може да бъде изместена от депресия. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.