След като брачната церемония на Джордж Клуни и Амал Амалудин се превърна в светското събитие на изминалата 2014 година, то почти сигурно през тази, честта ще се падне на предстоящата сватба на поп звездата Лейди Гага и избраника й, актьора Тейлър Кини. Очаква се празникът да се състои след няколко месеца (точната дата се пази в тайна), а на бял свят вече се появиха и доста любопитни детайли около реализацията му. На първо място, певицата иска церемонията да е типично „семейна“, затова възнамерява да покани на нея колкото се може повече роднини, които да имат една или друга роля в нея.

NBC's

Кулинарните специалитети например вече са поверени на италианския ресторант „Джоан Тратория“ в Ню Йорк, чиито собственици са родителите й, по-малката й сестра Натали ще бъде една от шаферките, а баща й ще има честта да я отведе лично до олтара. Най-вероятно сватбата ще се състои в имението на Лейди Гага (на стойност от „скромните“ 23 млн. долара) в Малибу, Калифорния, където гостите ще забавлява добрият й приятел и колега Тони Бенет. Иначе отношенията между 28-годишната изпълнителка и 33-годишния Тейлър Кини започнаха през 2011 г., макар че двойката успя да се опази извън фокуса на внимание доста време.

Лейди Гага и Тейлър Кини

Три години по-късно, в деня на Влюбените – 14 февруари, те официално се сгодиха, доказателство, за което е красивият годежен пръстен – бижу във формата на сърце с огромен диамант, на който е изписан надписа T love S(Тайлър обича Стефани), дело на ювелирния бранд Taylor and Lorraine. Макар и значително по-неизвестен от бъдещата половинка пък, Кини е добре познат на тийн аудиторията с участията си в редица сериали, най-известният от които е „Дневникът на вампирите“, в който дълго време си партнираше с българската звезда Нина Добрев.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg