В телевизионния формат "Като две капки вода", Азис имаше не леката задача да имитира Слави Трифонов. Още преди да се появи на сцената, той призна, че задачата му е дори по-трудна и от миналата, когато трябваше да имитира Лили Иванова. 

"Аз съм нежна натура, много по-лесно ми е да имитирам жена, отколкото мъж, особено, що се отнася до Слави Трифонов. Той има адски специфичен и груб глас", каза Азис пред Рачков. 

В крайна сметка изпълнителят се представи доста добре в една от най-трудните задачи - да имитира  Слави Трифонов с песента "Ад и рай". Женската натура на певеца се вписа в държанието и мимиките на шоумена до неузнаваемост. Не така еднакво, обаче, звучаха гласовете им. В сравнение със Слави Трифонов, Азис изпя еднакво единствено текста на песента, но не успя да "хване" тембъра на гологлавия певец.

"Предпочитам да имитирам жени, там съм добър, тъй като съм по-женска натура. Тази задача бе почти непосилна за мен.", допълни още изпълнителят на "Сен Тропе".

В крайна сметка журито оцени подобаващо Азис, а Хилда добави, че намира и нещо сладко в това Азис да имитира Слави Трифонов.

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg