Рон Мос – популярен с ролята на Рич Форестър в сериала „Дързост и красота”, ще изнесе концерт на Римския стадион на 2 септември заедно с магнетичната и талантлива Мария-Елена Инфантино. Мос 25 години играеше емблематичния герой поредицата, която вървеше по БНТ и се радваше на огромна популярност.  Той се оттегли от сериала през 2012 г., за да се отдаде на музикалната си кариера.

Музикалната кариера на Мос започва още в края на 70-те, когато се изявява с бандата Player. Заедно вкарват няколко сингъла в класациите и дори пътуват на турнета с Ерик Келтън и Little River Band. Въпреки шеметната си кариера пред камера, той не спира да прави музика самостоятелно и има два солови албума “I’m Your Man” и “UnCovered”.

Рон Мос идва в България и благодарение на приятелството си прекрасната Мария Елена Инфантино.  Певицата от години прави успешна кариера в Ел Ей и гастролира на различни международни сцени.

Мария-Елена има интересна лична история и изключително успешна кариера в музиката. Баща ѝ е оперният певец Луиджи Инфантино, който си е партнирал на оперната сцена с легендата Мария Калас и е писал музика за филми на легендата Франсис Форд Копола. Майка ѝ е оперната певица Райна Николова Инфантино, която е възпитаничка на Римската академия „Санта Чечилия”  и е творила на оперната сцена заедно с легендата Марио дел Монако. Райна е родена в Пловдив, учи пеене в Академията под тепетата преди да поеме към европейската си кариера.