Пловдивски рок бар подарява концерт на всички граждани и гости на града. Концертът на MANGA ELECTRIKA, който трябваше да се състои в Rock'n'bar БезистенЪ този петък, трябваше да бъде отложен заради втория бум на коронавируса и съответните ограничителни мерки. Вместо това обаче собствениците на бара решават абсолютно безвъзмездно да поканят всички да чуят творчеството на музикалния проект, базиран в Бали, като го направят общодостъпен и безплатен в откритото пространство "Ядрото" в арт квартала "Капана". Първи акорди очаквайте в 20 часа на 30.10 /петък/.

Браншът на заведенията е един от най-потърпевшите и въпреки това съдържателите на заведението Стоян Даскалов и Данаил Ванчев считат, че изкуството трябва да се толерира, както и хората да имат възможност за безопасни културни събития. Затова - носете си маска и елате да чуете Мартин Денев /клавир/, Деси /вокал/ и Васил Вутев /ударна секция/.

Manga Electrika е един новаторски проект на музикантът, продуцент и DJ Мартин Денев, базиран в Бали, Индонезия. В различните издания на проекта той кани разнообразни певци и музиканти, в зависимост от това, в коя точка на света се намира в момента. Jazztronica, Electro Funk, Future Boogie в комбинация с Nu Soul и Nu Jazz; синтове, аналогови звуци, бийтове, семпли I соул вокали – това са основните съставки на авторската музика на Мартин Денев.

Електроника и акустика, традиция и бъдеще. За това издание Мартин е поканил някои от най-любимите на българската публика артисти – зад микрофона ще застане Деси като гост вокалист, а зад барабаните ще видим и чуем Васил Вутев (Soulization).

MANGA ELECTRIKA имаше насрочен концерт в БезистенЪ още в началото на лятото, като той се провали отново заради COVID-19, тъй като пътуването към България от Бали тогава бе трудно възможно. Този път обаче, въпреки неприятностите, музикантите ще ни зарадват с много качествена музика. Очаквайте усмивки, настроение и свежа комбинация от цветове и звуци, поднесени елегантно и с вкус! 

Заповядайте в петък 30 октомври от 20 часа на "Ядрото" в Капана!