Световноизвестната женска група Pussycat Dolls се завръща на музикалната сцена след близо десетгодишна раздяла, съобщиха британските издания "The sun" и "Daily Mail".

Изданията твърдят, че до края на годината очакваме от групата да обявят началото на световно турне, а на по-късен етап се говори и че има възможност да създадат нова музика заедно.

Според техните източници дълги години са се водили преговори с Никол Шерцингер, за да се върне към групата, но тя винаги е отказвала. Но сега, точно след десетилетие, Никол решила да даде нов шанс на групата, която я направи известна.

Причината да се разделят тогава беше, че Шерцингер взимала главната роля в повечето им песни и останалите изпълнителки нямали шанс за изява. Това предизвикало неразбирателства в състава и през 2009-та те официално се разпаднаха като екип.

Въпреки неразбирателствата, момичетата бяха изключително успешни за времето си. Те започнаха общата си кариера през 2003г. и някои от най-запомнящите се им хитове тогава бяха “Don’t Cha” и “Buttons”, които и до днес са любими на меломани. 

Ще се съберат ли отново Гришо и Никол Шерцингер?Двамата са едновременно в Ню Йорк

Припомняме, че Никол официално потвърди раздялата с нашенецa Григор Димитров. По време на предаването “Австралия търси талант”, където тя е водеща, колегите й се пошегуваха дали не си е харесала един от участващите. Певицата отговори, че вижда потенциал, а е сама, така че защо не.

Напоследък, двамата не са били виждани заедно, което предизвика слуховете за раздялата им. Още повече съмнение предизвика и фактът, че Никол прекара лятната ваканция сама в Хавай.