Виктория излезе на сцената на Евровизия 2021 в Ротердам за втората си репетиция днес. Българката отново е била фокус на медиите, които отразяват конкурса от международния пресцентър в Ротердам, и получи много поздравления в социалните мрежи

В края на деня беше обявено, че България е на първо място в анкетата на журналистите в пресцентъра. Веднага след изпълнението се появи видео от официалния канал на Евровизия, в което се вижда как ще изглежда изпълнението на Виктория на екрана: 

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. Стартовият номер на България в полуфинала е 13. 

 “На сцената се чувствах много комфортно. Очаквах да съм притеснена, но всъщност бях много спокойна. Много съм благодарна на всички около мен от българската делегация, които ме подкрепят във всяка моя стъпка тук. Нямам търпение да изляза отново на сцената и да изпълня “Growing Up is Getting Old” в жури финала на втория полуфинал на Евровизия 2021”, посочи Виктория. 

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо от 22:00 часа.