Актьорът от Пловдивския театър Добрин Досев търси път през тунел от самота в клипа новата песен на Орлин Горанов. Парчето „Тунел от самота” е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Снежина Темелкова, съобщава PlovdivTime.  

Песента е нежен призив за преодоляването, за търсенето на сродна душа, която някъде там ни очаква.  В претворяването  на историята на Добрин Досев партнира Деляна Хаджиянкова. Важна роля има и изпълнителят й Орлин Горанов. 

Оператор на видеото е Владимир Михайлов, сценарий - Игор Марковски, режисьори - Васил Стефанов и Стефка Николова.Това е поредното запомнящо се парче, зад което стои Игор Марковски като продуцент.

Добрин Досев е роден на 31 май 1963 г. Завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов” в класа на проф. Никола Корабов и актьорско майсторство за драматичен театър при проф. Стефан Данаилов. Работил е в театрите в Ловеч, Пазарджик, Народен театър, Сатиричен театър, Театър 199, Малък градски театър „Зад канала“, „Сълза и смях“ и други. От 2015 е щатен актьор в Драматичен театър-Пловдив. Пловдивската публика има удоволствието да се наслади на таланта му в някои от най-знаковите спектакли от афиша на театъра - "Одисей", "Дебелянов и ангелите", "Вълци", "Сестри Палавееви".

Фотографии и видео: Екип на продуцента Игор Марковски