Нешка Робева идва в Пловдив с уникалните си танцьори. В града под тепетата ще се състои спектакълът „Няма такова шоу”. Спирката на Пловдив ще бъде на 15 декември от 19 часа.  Проектът обединява  таланта на танцьорите от „Нешънъл арт” и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „Левски”.

Нешка пренася публиката в спортната зала, където младите спортистки провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци... Появяват се и гостите... Всички са учудени, какво става?

Станало е това, което никога не се е случвало в залата – неприятно на пръв поглед недоразумение. Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия...

Възцарява се тишина, едва, когато една от най- малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен. В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титулувания клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".

Билетите за събитието са на цени между 20 и 40 лв.