Диджеите от българския промоутър на техно музика Metropolis се връщат в играта с тайно парти този уикенд в София. Локацията на партито ще бъде разкрита в социалните мрежи в събота, а самото парти ще започне в 22:00 ч. и традиционно ще продължи до 8:00 ч. на 1 септември. До петък вечерта беше известно, че партито ще бъде в индустриална сграда и ще е някъде из столичния район „Сердика” или в съвсем индустриалния „Искър”. Партито е наречено Industrial Gathering .

Звездите на партито ще са диджеите JAY CLARKE от Великобритания и JEROEN SEARCH от Холандия. Те ще бъдат подкрепени от българските основатели на Metropolis  DJ SMURF и DJ STEVEN, както и MISS LIDIYA, SHADE, VORO и ZIGGY

Ще има безплатен „Технобус” до "тайната локация" с първа спирка - Централна гара. Той ще тръгва от спирката на нощните автобуси и с график на движение от 22.00 до 01.30. Организаторите уверяват, че Технобусът ще бъде лесно разпознат.

Metropolis са пионерите на електронната музика в България, като стартират партитата си през 1995 г., когато събраха 2500 в центъра на София. Най-голямото им събитие е технопарада през юли 1999 г. в София, когато камионите с уредбите им повеждат 20 000 танцуващи фенове на  Street Parade в София. Някои от най-големите им партита се проведоха в Пловдив, като през февруари 1999 г. легендарния Josh Wink събра близо 10 000 души в Панаирната палата.