Един от най-запомнящите се мъжки гласове у нас, певецът Любо Киров празнува рожден ден. Изпълнителят става на 47 години и ще отбележи повода с концерт в столицата. Любо реши да сподели празника заедно с феновете си и да им подари незабравима емоция.

Наскоро Киров се включи в песен на дуото Pavell & Venci Venc’. Парчето носи името "Не бих могъл" е чиста и емоционална изповед.

"След толкова години артистична кариера имам интуиция за истинските неща, без значение дали става дума за проект, артист, звучене. Чисто удоволствие беше да застана до Павката и Венци в „Не бих могъл“, където събрахме две различни музикални поколения", отбелязва Любо.

Бившият вокалист на група "Те" е автор на изключително много текстове в родната музика. Сред последните му лирики е и новата песен на Стенли "Чужди тела", която е първият сингъл от предстоящия му албум.

Любо Киров е роден в Плевен. Още в ранна детска възраст се учи да свири на пиано и барабани. В периода 2000 – 2007 година с група "Те" създава два албума – "Местоимения" и "Различен". През пролетта на 2007 г. Любо напуска групата и започва соловата си кариера. Първата му самостоятелна песен носи името "Отново вярвам". Сред най-големите му хитове са "Имам само теб", "Знам", "Ако някога".

Последният албум на певеца "Както преди" излезе през 2018 г. Едни от най-популярните песни в него са "Летим", "Още от теб" и едноименната "Както преди". Сред любимите песни на публиката е и "Приятели завинаги", в която Любо си партнира с Графа и Орлин Павлов.