Българскара рок легенда Кирил Маричков празнува юбилей. Музикантът отбелязва 75-ия си рожден ден на 30 октомври с грандиозен концерт в Зала 1 на Националния дворец на културата. Супергрупата "Фондацията" в състав Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански ще зарадва феновете с едни от най-обичаните български песни. На сцената ще прозвучат най-големите хитове на "Щурците" - "Хамлет", "Две следи", "Вкусът на времето", "Рок в минало време" и други.

От създаването си през 2013 г. Фондацията" има две турнете в Северна Америка и Европа, концертира в Близкия Изток (Израел, Кувейт, Катар и Дубай), в Австралия и Нова Зеландия, в Япония и направи околосветско турне. Супергрупата изпълнява любими песни на няколко поколения българи, като легендарните музиканти редуват големите хитове на бандите, от които са започнала знаменитите им кариери.

Концертът в сряда е напълно разпродаден. За да отбележат юбилея на Маричков на сцената ще се качат и Атанас Пенев от БТР, както и групата Jeremy?, с които рок легендата има обща песен. "Не си сам" излезе в края на 2018 г. и е първото парче на родната индибанда на български език.

 

Новото парче на JEREMY? и Кирил Маричков оглави класацията на БНР ВИДЕОЧуйте песента “Не си сам“