Ед Шийран e най-богатият британец под 30 години в шоубизнеса

Състоянието на певеца се равнява на 170 милиона лири

Свят
29.10.2019 22:30 308 0
Ед Шийран e най-богатият британец под 30 години в шоубизнеса

Певецът Ед Шийран за две години почти е удвоил състоянието си от 94 милиона лири на 170 милиона лири, което го прави първенец в класацията на сп. "Хийт" за най-богати британски звезди на и под 30-годишна възраст.

На второ място след 28-годишния изпълнител е класиран 30-годишният актьор Даниел Радклиф. Състоянието на Радклиф, прочул се с ролята на Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг, е оценено на 90 милиона лири. Трети с 64 милиона лири е певецът Хари Стайлс, станал известен като член на групата One Direction, пише в. "Дейли стар".

През август Шийран бяви, че ще си вземе дълга почивка, след като рекордно дългото му турне "Divide" приключи. Певецът е пял пред повече от 9 милиона души в рамките на 2 години. Шийран благодари на публиката за подкрепата през годините, като каза, че това вероятно е последната му голяма изява за поне 18 месеца.

"Имахме възможността да обиколим толкова прекрасни места - САЩ, Нова Зеландия, Австралия, Азия, Южна Америка. Това беше едно диво преживяване. Благодаря на всички, които направиха това мащабно турне възможно. Това е последната песен за вечерта. Ще се видим след няколко години", каза певецът.

Ед Шийран с емоционално оттегляне от сцената...засегаПевецът пя пред повече от 9 милиона души в рамките на две години през последното си турне

Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина