Дара влиза в ролята на мъж в новото си видео

Влязох в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента, споделя певицата

България
26.11.2019 23:30 401 1
Дара влиза в ролята на мъж в новото си видео

Певицата Дара се завърна с нов сингъл. Парчето носи името "Ella Еlla" и дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global.  

Видеото на "Ella Ella" пък се появи седмица след премиерата на аудио сингъла. В него Дара за пореден път демонстрира уникални танцувални умения, провокира с визията си и влиза в ролята на мъж.

"Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа – женски и мъжки.  Беше ми супер лесно и смешно да вляза в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента. “Ella Ella” e сред най-любимите ми проекти до момента. Всичко в него ми харесва - историята на създаването на песента е страхотен спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариера ми досега, а видеото носи точно енергията, която ме движи в момента", споделя Дара.

Режисьор на видеото на "Ella Ella" е Виктор Антонов – Рик, зад камерата застава операторът Андрей Андреев, а хореографията е дело на Реми Тоин.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Някой 23:40, 26.11.2019

Относно рекламата на фибанк това в дск го има от светлини години....голяма реклама няма що... за първи път да плача или да се смея.поне сменете името на реклама че ставате жалки

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина