16-годишната българка Никол Паласчева, която участва на италианския „Х Фактор” 2021 с артистичния псевдоним Ника Парис, не успя да стигне до полуфинала. На петото излъчване от сцената за музикални таланти тя представи собственото си парче на английска No Limit и песента на Дуа Липа Don’t Start Now.

Ника изпя песента с цялата си енергия, спонтанност и ентусиазъм на младостта си. Във втората част от предаването обаче беше елиминирана от съдиите, когато трябваше да избират между нея и италианския изпълнител Балтимора.

Момичето беше спасено единствено от собствения си ментор - английският певец Мика.

„Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих. Много хора съжаляват за моето напускане, но не трябва да съжаляваме за него. Това е само началото. Исках да покажа на хората, че ако желаеш нещо в живота, не трябва да си седиш комфортно в собственото си пространство, а да излезеш от него. Тук не съм сред приятелите и семейството си, но се запознах с много хора и това ми хареса. Исках да демонстрирам, че всичко е възможно, ако го искаме, наистина!” Това каза Ника Парис пред журналисти след напускането на „Х Фактор”.

„Трябва да пиша, да правя много неща и не искам да спирам до тук. Искам да продължа да създавам нови парчета и да запиша албум, искам да живея живота си с музиката и със следващите си проекти”, допълни българката.

На петата надпревара в италианското музикално предаване гост беше британската звезда Ед Шийрън.