Ариана Гранде изпълни и последния си концерт от европейската част на световното турне “Sweetener”.

Изпълнителката на “7 rings” се върна в Лондон за втори път по време на турнето си, поради голям интерес на британските си фенове и удължи турнето си, като направи два допълнителни концерта в О2 Арена.

Концертът, с гост изпълнители групата “Social House” и R&B сензацията Ела Мей, не разочарова феновете на поп принцесата.

Въпреки това, обаче част от феновете на изпълнтелката останаха разочаровани от организацията на събитието. Много от тях се оплакаха от закъснението на билетите си, а други от дългото чакане за влизане в залата. Фенове от острова и други държави, се редиха по опашки часове преди обявеното начало, а поради закъснението, бяха принудени да стоят по земята в очакване на певицата. Началото на събитието беше обявено за 18ч, когато, всъщност, започна в 20ч. с подгряващите изпълнения, които траеха не повече от 45 минути, след което имаше допълнително чакане от 40мин.

За сметка на това, обаче, организаторите се бяха постарали сигурността да бъде приоритет. Всички бяха задължени да носят прозрачни чанти с определна големина, която не надвишава 30см височина. Влизането в О2 Арена бе съпроводено от серия проверки на личния багаж, придружени от минаването през скенер. 

В крайна сметка феновете на Ариана Гранде я видяха чак в 21.30 . Тя остана на сцената час и половина, в който изпълни песни от двата си най-нови албума, както и хитове от по-старите. 

Част от сетлистът на изпълнителката бяха “God is a Woman”, “Sweetener”, “No tears left to cry”, както и песни от най-новия й албум като “Break up with your girlfriend, I’m bored”, “7 rings” и “Thank you, next”.

Турнето продължава с пълна сила на 9-ти ноември в Ню Йорк и приключва на 22-ри декември в Лос Анджелис.