Певицата Алма с нова песен. Първите й два сингъла "Perfect" и "Don’t Know" не просто се задържаха рекордно време на върха на родните класации, но постигнаха и международен успех. MTV, VH1, Spotify, Apple Music, медии в Полша, Русия, Гърция, Румъния, Турция, подкрепиха младата наша певица и й помогнаха за безпрецедентно кратко време да постигне впечатляващ успех за 16-те й години. 

Преди дни беше премиерата на нейната колаборация с Pavell & Venci Venc’ наречена "Адрес", а сега талантливата девойка „затваря“ шеметната серия от хитове за тази година с нов солов проект, озаглавен “Out of Control”. Във видеото към песента тя изпълнява сама опасни каскади. Певицата отказала дубльор, защото обича екстремните преживявания. Режисьор на клипа е Виктор Антонов – Рик, а оператор е Радослав Гочев. Сюжетът представя съновидение, в което акценти са политане над София от гигантска люлка на покрива на една от известните сгради в центъра на града, като включва и вдигане с кран високо над земята.

Вече е ясно, че Aлма сама пише мелодиите и текстовете си и че любимият й музикален продуцент и съавтор е румънецът Monoir. Двамата създават музика за рекордно кратко време и често се шегуват, че почти са готови с материал за албум. Песента “Out of Control” не е изключение, отново е записана в студиото на Thrace Music в Констанца и е третата творческа колаборация между певицата и румънския хитмейкър.