
Необходими продукти:
- кори - 1 пакет
- кайма - 500 г
- праз - 2 стръка
- яйца - 3 бр.
- газирана вода - 250 мл
- масло - 125 г
- черен пипер - смлян
Начин на приготвяне:
Ситно нарязаният лук и каймата се задушават. Добавяме черния пипер, при желание и други подправки. Разбъркваме добре.
В намазана с масло тава поставяме една кора, върху нея още две намазнени кори като леко ги намачкваме. Поръсваме с направената смес. Тази процедура повтаряме докато свършат корите и сместа.
Най - отгоре на баницата поставяме две цели кори. Нарязваме я с остър нож на парчета и я поливаме със заливка, приготвена от разтопеното масло, яйцата и газираната вода, които добре сме разбили предварително.
Печем в силно загрята фурна.
Акценти

Белият дом потвърди: САЩ спират военната помощ за Украйна




Премиерът свиква Съвета по сигурността



Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
