В игра на нерви се превърна днешното заседание на делото срещу Венцислав Караджов, обвинен в убийството на родителите си Цветан и Божура Караджови. Тъщата на бившия полицай Мария Рекина се изправи като Матросов на амбразурата и заяви, че е била тормозена психически от полицаите, които водели разследването. Тя обвини началника на Второ районно Димитър Балев, че е заплашвал, че ще ще сложат марихуана в джоба на внука й Алекс, а после заяви че тогавашният началник на Криминална полиция Васил Саватинов й казал да не си харчи парите по адвокати, тъй като имали достатъчно доказателства срещу зет й. Най- тежките обвинения бяха срещу бившия зам. директор Георги Георгиев, който я заплашил, че ако не каже истината -ще влезе в затвора. Накарал я да промени показанията си и я психирал, като й показвал фотоалбум със снимки от местопрестъплението. 

"Дойде до мен, стисна ме за подмишницата и ми навря албума в лицето" заяви Мария Рекина. "Нищо от казаното не е вярно. По никакъв начин не сме насилвали г-жа Рекина да променя думите си. В началото тя беше абсолютно затворена и не искаше да говори. В последствие заяви, че иска да говори само пред мен и ми каза, че ако каже каквото знае - дъщеря й Каля няма да й проговори. След това извиках дознател и тя свали показанията на Рекина" обясни Георгиев. Мария Рекина пък се оправда, че била много притеснена от заплахите, отправени към внука й и дъщеря й и затова признала пред дознателката, че в деня на убийството Венци и Каля са излезли заедно от къщи. 

Свидетелските показания бяха дума срещу дума и всеки от участниците твърдеше, че той казва истината. Наблюдаващият прокурор Стефани Черешарова и защитата на Караджов Зоя Тошкова влязоха в остра полемика и многократно бяха предупреждавани от съда. Делото продължава следващите два дни с изслушване на СРС-та по случая.