Продължава делото срещу Кристиан Николов, причинил тежката катастрофа навръх Великден в София, при която загина журналистът Милен Цветков. Заседанието продължи с разпити на ключови свидетели, станали очевидци на тежкия инцидент, както и съсед на обвиняемия Кристиан Николов. 

Съседът на Кристиан разказа, че вечерта преди инцидента е имало купон. Музиката към 2 през нощта от къщата на Николов станала нетърпима, а лично той им е правил забележка за пушене и силен шум. 

Друг очевидец, но на самото ПТП -  Веселина Панайотова и нейният съпруг били в колата си на ул. Сребърна, част от кръстовището на инцидента, и разказват, че в деня на произшествието движението е било спокойно заради пандемията и празника. Те са били в личния си автомобил, заедно с децата им и спрели на червен светофар. Семейството чува силен удар и вижда как една от колите се движи срещу тях, а друг автомобил остава в центъра на кръстовището. Панайотова моментално подава сигнал на тел. 112 за ПТП. 

Тя бе категорична, че не е забелязала шофьорът на Ауди-то (бел. авт. Кристиан Николов) или спътниците му да помагат на пострадалия тогава Милен Цветков, пише novini.bg. Прави впечатлението, че Кристиан е излязъл от колата си с голяма енергия. Свидетелката не разпознава към момента водача, защото го видяла за кратко, а към днешния ден той изглежда различен. 

Семейството си тръгва от мястото на инцидента заради опасност от избухване на пожар от смазаната кола и заради страх за живота на децата им. Очевидците разказват, че не са чули спирачки и не е имало спирачен път.