Мъж е бил пребит преди близо 10 дни в кв. "Кючюк Париж" , вследствие на което е изпаднал с кома и е починал. За това с пост съобщи във Фейсбук страницата на  „Забелязано в Пловдив” синът му Венци Тоневски. Той твърди, че не е бил уведомен за смъртта на баща си близо 10 дни и е разбрал от познати. Тоневски разказва, че не е подържал постоянна връзка със своя родител, но никой не се е сетил да му звънне, за да му съобщи за инцидент.  Мъжът добави пред TrafficNews, че към този момент все още няма информация за мотива на побоя над баща му Тони Тоневски и не знае нищо конкретно за случилото се.

Той заяви още, че баща му не е имал други близки освен него и негови братовчеди, които също не знаят за случилото се. След като съвсем случайно е разбрал от познати , мъжът е посетил Първо районно управление, за да получи информация, но по думите му никой не му е обърнал внимание. 

Баща ми Тони Тоневски беше брутално пребит от 4-5 човека в парк в кв. "Кючюк Париж"  в Пловдив преди 10 дни. В резултат на побоя изпада в кома за няколко дни и почина. Аз не държа постоянна връзка с него, но е по-странно, че за тези десет дни никой не се е сетил да ми звънне или да ме потърси, дори и след смъртта му. Разбрах днес на обяд съвсем случайно от мои познати", пише синът. 

За час и половина с телефонни разговори разбрах, че се води досъдебно производство, правена му е два пъти аутопсия, има съмнение за убийство и още е в хладилна камера. Научих кои са предполагаемите биячи", добави още той.

От полицията потвърдиха за случая, като по информация мъжът често е злоупотребявал с алкохол и е посещавал парка. В деня на подадения сигнал той е бил открит да лежи в градинка.

По информация на медията ни, към момента има образувано досъдебно производство за причинена смърт по непредпазливост и няма данни за задържани лица.  

Очаквайте подробности! 

Снимка: Архив