Дилърът Георги Ангелов- Гонго, който надрусан блъсна патрулка в Столипиново в края на миналата година, отново застана пред съда. Ход на делото отново не бе даден.За втори път делото бе отложено, а причината бе липса на защита на Георги Ангелов.

Адвокат Драгинова е подала заявление, че е с влошено здравословно състояние. Това бе и причината първото заседание по случая да бъде отменено.

Друсаният дилър Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, застана пред съдаХод на заседанието не бе даден заради липса на защита

Припомняме, че Гонго бе задържан в началото на декември миналата година. Той бе преследван в гетото, като при една от маневрите блъснал полицейската кола. Известният пласьор е бил хванат преди сделка,  докато чакал клиент. Когато видял полицаите мъжът, който  бил спрял автомобила си срещу пощата в квартала, веднага натиснал газта.

Пласьорът се опитал да се измъкне от преследващия го полицейски автомобил. При една от маневрите дилърът загубил контрол над автомобила и ударил патрулката. При сблъсъка няма пострадали служители на реда. След това бил заловен от полицаите, които му поставили белезници. При залавянето му Ангелов изхвърлил найлонов плик с кафеникаво вещество. Според анализът, това било хероин.

След ареста униформените са претърсили два адреса и гаража на Гонго. Там са били открити две торби с дрога - синтетичен наркотик с общо тегло 1,167 грама. Освен забранените вещества, в апартаментите са открити 10 броя боеприпаси, за които Ангелов е нямал разрешително.

Дилърът Гонго, който блъсна патрулка в Столипиново, хванат с хероин и без книжка