Мъж преби и заключи жена си в мазето след скандал в София. Грозната сцена се разиграла в крап на 2018 година в квартал Бъкстон. Година и половина по-късно Любомир се сдоби с обвинителен акт. Той е привлечен за това, че насила е лишил жена си от свобода. 

Пострадалата  и  Любомир  имали връзка от 2017година. Към края на 2018 година, Любомир живеел в стая в мазе. На 30декември, около 20:30 часа жената отишла при половинката си. Любомир  бил видимо употребил алкохол. 

Внезапно поведението му към гаджето му се променило и той започнал да заплашва, че ще я убие. Тя се изплашила и пожелала да си тръгне, но Любо не позволил. Тойзапочнал да й нанася удари в областта на главата и ребрата, като я притискал към леглото. 

Казвал ѝ, че няма да си тръгне жива. Почти през цялото време Любомир запушвал устата на жената, за да не може тя да вика. Вратата на помещението била затворена през цялото време. 

Всеки опит от страна на жената да избяга бил съпроводен с нанасяне на удари. Физическото насилие продължило около един час. 

В един момент пияният Любо подал мобилния телефон на гаджето си и я накарал да изтрие всичките им снимки заедно. Тя успяла да напише съобщение на майка си с текст „Помогни ми“. 

Майката знаела къде е дъщеря ѝ, с кого, както и адреса на мъжа. Тя веднага подала сигнал на телефон 112 и тръгнала към мястото. Полицейски служители  отишли на адреса и установили пострадалата и Любомир. Жената заявила, че била бита от обвиняемия и държана на сила от него, тъй като същият не ѝ позволявал да си тръгне. 

Полицейските служители извели жената от мазето, а Любомир бил задържан.