Луд се барикадира в дома си в София и започна да замерва полицаи с ножове. На мястото е линейка и екип от полицията. Очаква се на мястото да пристигнат спецченгета и психолог от МВР. Психопатът е започнал да вилнее малко преди 20 часа тази вечер. Психично болният мъж е с диагноза шизофрения и от известно време отказва да пие лекарствата си. Сигналът за случилото се е подаден от неговия баща, съобщава Нова телевизия. Мъжът живеел в апартамент в столичния квартал "Илиянци".

TrafficNews.bg припомня, че през март тази година Петко Петков откри безразборна стрелба и уби полицай в Лясковец.  Той се бе барикадирал в дома си и откри огън по служителите на реда. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че при акцията е убит един полицай, а други 3-ма са ранени, двама от които тежко. 

Акцията на полицията започна в ранните сутрешни часове. Опитали са се да изземат боен арсенал от дома, при което мъжът се е барикадирал и е открил стрелба. Градът бе отцепен от специални части. 

Директорът на СОУ „Максим Райкович” в Лясковец Николай Кожухаров, е подал сигнал до полицията в Горна Оряховица срещу Петко още на 20 февруари. Петко Петков остава зад решетките. 

Емисията новини от деня - ВИЖТЕ ТУК:

TrafficNews.bg