Сияна Николова, чийто предложения за платен секс заливат социалната мрежа, най-вероятно ще се окаже крокодил, който прибира парите на лековерни мераклии за секс. TrafficNews.bg  вече  ви разказа за схемата, която няколко дами от еротичната агенция „Вижън” прилагат и използвайки Фейсбук примамват наивници и им прибират парите, обещавайки им разнородни сексуални наслади. Дамата, с която репортерът ни се свързва /използваме думата „дама” съвсем условно/, настояваше да получи снимка на клиента, за да може да изпълни поръчката, като предупреди, че не работи с анонимни лица и фалшиви профили. Оказа се обаче, че самият профил на Сияна Николова е абсолютно фалшив. На пръв поглед изглежда истински, тъй като е пълен със селфита на едно и също момиче - чернокосо миньонче с доста подобрения, снимано в жилището си, на брега на морето, в парка. Проверка на TrafficNews.bg обаче установи, че всички снимки са на румънската сексбомба Ингрид Роксана Мюлер – изключително популярна в северната ни съседка. 

Момичето не е нито актриса, нито певица, но има внушителен брой почитатели- 126 000 души я следват в социалната мрежа. Дори известни румънски изпълнители като Анна Леско и Андреа Баника, чийто хитове се въртят в МТВ имат по-малко фенове. Иначе момичето е от малкото румънско градче Решица и единственото, което прави е да публикува свои снимки в различни секси пози. Всяка от снимките й – селфи или не - събира за секунди по 2-3 000 харесвания и десетки коментари. Нещо като българските Златки, които са известни с това, че са известни.

Злоупотребявайки с фотографиите на Ингрид,  компаньонката Сияна /ако изобщо така се казва/ зарибява наивници и с обещания за сексигрички, ги уговаря да й изпращат пари за пътни. 

Парите са между 30 и 80 лева, като в повечето случаи са 80, тъй като тя твърди, че живее в Русе.  Естествено, тези които се опарят, едва ли ще отидат да пуснат жалба в полицията.

„Макар, че по-добре да изгориш с 80 лева, отколкото да ти цъфне някой крокодил с охрана на вратата и ако откажеш, да те пребие и пак да ти вземе парите”, коментира читател на TrafficNews.bg, който ни насочи към профила на Ингрид.

TrafficNews.bg