Кандидат за кмет на село Манолско Конаре е в ареста за притежание на наркотици. 47- годишният Борис Василев е заловен на 8 март в Столипиново, заедно със свой съучастник. Двамата са арестувани при полицейска акция на ул. "Калина", точно когато Василев предавал стоката на клиента си. 

Униформени откриха над 1 кило марихуана в ПловдивЗадържани са двама 47-годишни мъже от село Манолско Конаре

По време на операцията жената на клиента грабнала торбата и се опитала да избяга с нея, но се спънала и паднала. В крайна сметка двамата мъже са отведени с белезници в ареста, н в последствие състав на Окръжен съд освобождава Василев под гаранция, явно вземайки под внимание добрата характеристика, която му е дал самият му опонент - настоящия кмет на Манолско Конаре. 

В последствие наблюдаващият прокурор Тодор Павлов е внесъл протест срещу решението на съда и мярката на Василев е разгледана отново от Апелативен съд. Магистратите от горната инстанция са отменили гаранцията и кандидатът за управник отново е върнат зад решетките. 

Полицията изяснява произхода на марихуаната. В района се коментира че по поречието на Марица има малки, но добре скрити плантации с марихуана, които носят добри доходи на стопаните си.