Заловен е извършителят на убийството от нощта на 15 октомври в квартал "Кючук Париж", който премаза с колата си 55-годишен мъж. Той почина минути след инцидента, както първи ви съобщи TrafficNews.bg.

Оказа се, че извършителят е дванадесетокласник от най-елитната гимназия в Пловдив - ЕГ "Пловдив", по-известна като Английската гимназия. Момчето е стояло зад волана на своя автомобил - "Голф" 4-ка, съобщиха за TrafficNews.bg наши източници.

Припомняме ви, че в късните часове на 15 октомври бе прегазен 55-годишен мъж на булевард "Академик Петър Динеков", в район "Южен". Шофьорът избяга от местопрестъплението. Мъжът на средна възраст бе откаран в болницата и малко след това издъхна в ръцете на докторите. 

„Чухме удар, беше страшно, Бърза помощ го откара, мислим, че го убиха на място”, разказа тогава пред TrafficNews.bg жена от близкия блок.

Тя твърди, че улицата е превърната в рали, защото участъкът от един километър е прав. Това не е първият подобен инцидент. Преди три години друг пешеходец намери смъртта си отново на същата улица, припомнят хората от квартала. Те излизат със страх всеки ден от входовете на блока си, които се намират на три метра от пътното платно.

Арестуваният шофьор-беглец се намира в ареста на Първо районно управление. 

Очаквайте подробности! 

Вижте цялата история по случая! 

TrafficNews.bg