Софиянка вилня в пловдивско казино след загуба на ротативка. 35-годишната жена посетила игрална зала в Кършияка, където играла дълго време на машинките, но загубила не малко пари. Междувременно дамата обърнала и няколко питиета.

Ядосана от загубата, столичанката започнала да крещи, да блъска и дори си позволила да залее с алкохол три от ротативките. Управителката веднага се намесила, опитвайки се да усмири разярената жена. 35-годишната обаче, вместо да се вслуша в думите на мениджърката, я нападнала с обиди и ругатни.

Напрежението ескалирало и столичанката започнала да посяга на управителката. Клиентката забила силен удар в главата на 22-годишната и последната се свлякла на земята припаднала.

Наложило се да бъде повикана полиция и линейка.  Грозната сцена се разиграла в обедните часове на 8 октомври миналата година.

Девет месеца по-късно софиянката застанала пред съда с повдигнато обвинение за увреждане и причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. От ударите, управителката е била с комоцио. Освен това трите ротативки били увредени от питието.

Жената признала изцяло вината си. Тя е осъдена на една година условно с три години изпитателен срок. Освен това тя ще заплати над 6 хиляди лева за ремонта на машинките и 1500 лева обезщетение за причинените телесни повреди на 22-годишната управителка.