26-годишният Викторио Александров дойде в съда с пранги на краката. Той скри погледа си от журналистите, предаде Канал 3. Викторио днес обжалва пред Софийския апелативен съд наложената му мярка от СГС.

Пред апелативните съдии Викторио заяви, че има болки в главата и не чува. Оплака се, че не е посещаван от лекар.

Той отново поиска да му бъде променена мярката  на "домашен арест", като обясни, че и също като баща е загубил детето си. Викторио сподели, че в ареста се чувства много заплашен. "Аз не съм убиец и никога не съм бил, нито пък съм крадец. Работя като охранител и пазя бживота на хората", заяви той пред съда.

26-годишният Александров е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им, както и за принуда спрямо таксиметров шофьор.

В петък той се изправи пред съда за първи път. Влезе в съдебната зала без да крие лицето си. Поиска да бъде пуснат и да се прибере у дома. Двойното убийство става в началото на миналата седмица. Първо в апартамент в "Надежда" убива майката на детето му, а по-късно е убито и самото едногодишно момиченце, а самият Александров прави неуспешен опит за самоубийство.

Очаквайте подробности!

Снимки: Novini.bg