Двама пияни водачи са били заловени вчера в областта. Около 23.30 часа в Кричим било установено, че местният жител П.И. /29 г./ е седнал зад волана на лек автомобил “Рено” с 1,72 промила. Същия ден в село Труд бил спрян за проверка лек автомобил “Ауди”. Водачът Г.Л. /30 г./ от Хисаря бил тестван за алкохол с дрегер, който отчел 1,59 промила. С полицейски заповеди двамата нарушители са задържани за 24 часа.

Джебчийски кражби са били извършени от три посетителки в голям търговки център в Пловдив. Според първоначалната информация от дамските чанти на потърпевшите с ловкост били откраднати мобилните им телефони. В петък крадците обрали 18-годишна девойка и 31-годишна жена, а в събота тяхна жертва станала 14-годишна тийнейджърка. По случаите работят служители от Второ РУ.

Кражба е била извършена от лек автомобил, паркиран в жк “Тракия” в Пловдив. Сигналът за посегателството е подаден от 58-годишния собственик на колата. Мъжът обяснил пред служители от Пето РУ, че в петък срещу събота, чрез отключване от “Хюндай”-я му са откраднати хранителни добавки и лични документи, всичко на обща стойност около 2500 лева. Работата на разследващите продължава.

TrafficNews.bg