Мъж бе осъден на две години и осем месеца затвор след жестока гавра с млада жена край Пловдив. Той е изнасилил племенницата на най-добрия си приятел, като преди това са се гаврили с нея и й нанесли жесток побой.

Гнусната случка е станала в хисарско село. Жертвата живеела с майка си и баба си. Жената не била семейна, не работела, а се грижила за близките си и домакинството. Те обитавали къща на два етажа, като първият бил ползван от вуйчо й. Последният живеел в Пловдив, но често се прибирал на село с компания, за да я купонясват.

Така една събота вуйчото и най-добрият му приятел пристигнали в Черничево. През деня те ремонтирали ел.инсталацията в постройката, а следобед седнали на маса. Вуйчото през цялото време се държал грубо с племенницата си, карайки я да слугува на него и другия мъж. Жената правила салати, сервирала, наливала им питиетата и пускала музика.

Вече пияни в късните часове мъжете се пренесли в самата къща. Те се настанили в стаята на момичето. То продължавало да им слугува, като в един момент заявила, че излиза. Вуйчо й й забранил, тъй като имала задължения. Ядосана от тона на роднината си, тя заявила, че няма да се подчини и излязла навън. Отишла до близкия магазин, но само след 5 минути била догонена от приятеля на вуйчо й. Той заповеднически й наредил веднага да се прибира. Момичето сторила това, което й се казва.

В къщата обаче тя била посрещната от вуйчо си с шамар. Той започнал да й крещи, че е длъжна да го обслужва, както и приятеля му. Жената се разплакала и последвали още удари – този път юмруци в лицето и тялото. В побоя се включил и другият мъж. Двамата я пребили жестоко.

Жертвата била разкървавена и раздърпана. Тя опитала да се измъкне от лапите на мъжете, но без успех. Те я биели повече от два часа.

В един момент момичето помолило да излезе, за да отиде да се измие. От устата и очите кървяла, а дрехите й били изпокъсани. Вместо в банята тя побягнала, за да потърси помощ в селото. Часът вече минавал 21:00 и всички търговски обекти били затворени. В далечината видяла фарове и се затичала към колата. Това били нейни познати – момиче и момче. Тя разказала какво й се е случило. Лицето и било обезобразено. Вместо да й помогнат обаче, двойката я изоставили и си тръгнали. Жената нямало къде да отиде и със страх се прибрала.

Вуйчо й и приятелят му вече били мъртвопияни. Те били кротки и спокойни. Тя казала, че вече иска да си легне, за да се наспи, тъй като я болели раните.

Вуйчо й и приятелят му излезли. Първият отишъл в стаята да си легне, а вторият тръгнал към дома си в Пловдив. След по-малко от час обаче, приятелят на вуйчото се върнал. Той нахлул в стаята на момичето и легнал върху нея. Въпреки съпротивата, мъжът хванал ръцете й и я изнасилил жестоко. От болка и страх, жената припаднала.

Тя се събудила сутринта, а насилникът го нямало. Момичето разказало на баба си какво се е случило, а след това подало жалба в полицията. Тя била насочена и към съдебна медицина, където са констатирани нараняванията й по лицето и тялото, както и следите от изнасилване.

Насилникът бил издирен и арестуван. Той се сдобил с обвинение и преди дни се изправи пред съда. Той е признал изцяло вината си и само в едно съдебно заседание се сдоби с присъда.

Освен със затвор, мъжът е осъден и на обезщетение за причинените вреди.