Бизнесменът Севдалин, който по-рано днес беше арестуван за убийството на своя бизнес партньор край Нареченски бани, е един от първите тотомилионери в България, научи TrafficNews.bg

Мъжът е ударил грандиозни лесни пари в зората на демокрацията, но те били съпътствани от много неприятности и риск за живота му. Мълвата гласи, че мъжът, който е родом от Неделино, пуснал фиша заедно с двама свои приятели. Тримата не се разбрали за рекодния финансов грант и пребили Севдалин, за което били осъдени на затвор. 

Междувременно новоизлюпеният милионер инвестирал в заведения в Нареченски бани. Отворил "Соленото изворче" и още един ресторант малко по-нагоре по пътя за Пампорово. 

Хората в региона коментират, че след като излезли от затвора и двамата бивши приятели на Севдалин си отмъстили.

И двата ресторанта били нееднократни подпалвани, като дори в момента тече ремонт на крайпътното заведение. Именно то е станало арена на смъртоносната свада между съдържателя Севдалин и столичния бизнесмен, чието тяло бе открито в микроязовир по пътя за Пампорово преди часове. Двамата са били съдържатели на заведение в центъра на селото.

Освен Севдалин за убийството на софийския бизнесмен е арестуван и синът му Марин. 

Четете повече за среднощното убийство тук!

Очаквайте подробности!