Мъж блудства със собствената му дъщеря край Девня. Гнусното посегателство е станало през февруари, но сигнал за насилието е бил подаден преди дни. Баща и дъщеря гледали телевизия в дома си в село в община Вълчи дол. Изведнъж 43-годишният Ахмед започнал да опипва момичето. 

След този случай поведението на дъщеря му се променило, започнала да се държи странно, което било забелязано от майка й. Преглед при психиатър установил, че блудствените действия, извършени от бащата, са отключили шизофренно разстройство.

Сигналът за блудството е подаден в петък, 24 април, в късния следобед. Мълчанието си потърпевшата 19-годишна девойка обяснила със срам и страх. Момичето живеело под един покрив с родителите си и работела в семейната ферма. Нямало приятели, нито възможност да отиде при някого.

43-годишният Ахмед не е осъждан. Той е привлечен като обвиняем за това, че е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с родната си 19-годишна дъщеря, като използвал положението на икономическа зависимост на момичето. Ахмед е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”.