Мъж и жена са арестувани в Пловдив след спецакция на полицията. Двойката се занимавала с проституция, като прикривали дейността си чрез масажи.

Акцията се е провела вчера, в Пловдив и село Брестовица. Мъжът и жената / на 39 и 32 години/ живеели на съпружески начала. Те набирали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

За двойката са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 години. Те предлагали сексуални услуги в салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради.

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината. 

Служителите на отдел „Криминална полиция“  съвместно с екип на Специализираните полицейски сили са претърсили пет адреса. В тях са намерени сексуални  атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и др.

Мъжът и жената са задържани в ареста за 24 часа. Те са привлечени като обвиняеми за склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия.