17-годишно момиче издъхна на входа на Спешно отделение в МБАЛ-Благоевград. Детето е докарано от благоевградско село в тежко състояние, съобщава struma.com.

Дворът на Спешно отделение почерня от паникьосани роднини на момичето, писъци раздират тишината, никой не може да повярва. Станало й лошо, превила се, изпаднала в безсъзнание и толкова.

„Много неприятно. Това което ми казаха, е че момиченцето е докарано мъртво от село Церово, аз пътувам, щом пристигна, ще бъда на мястото”, каза директорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев.

Според struma.bg, 17-годишното момиче е починало след алкохолно натравяне. Момичето е прието тази нощ по спешност в благоевградската болница, но въпреки усилията на докторите е издъхнала. Полиция работи по случая.

Според лекарите тя е издъхнала по пътя за Спешно отделение в Благоевград. Близките твърдят, че все още е била жива докато стигнат до двора на отделението.

Роднини разказали, че причината за смъртта е алкохол. Девойката била на рожден ден, където пила цяла нощ. Сутринта пила кафе с приятели, оплакала се, че й е лошо, внезапно си глътнала езика и припаднала. Според очевидци, тя е издъхнала още на мястото, докато дойде линейката.

Очаква се аутопсията да хвърли повече светлина по случая.

Още новини ТУК

TNS.bg