Жестока катастрофа на АМ “Тракия” снощи отне живота на трима, а други двама са в критично състояние. Сигналът е получен около 21.50 часа. Тежкият пътен инцидент настъпил в района на 151-ви км /до село Белозем/ в лентата от Бургас към София.

Лек автомобил “Мерцедес” теглил лек автомобил “Фолксваген” насрещно на движението и двете коли били блъснати от пътуващ към столицата лек автомобил “БМВ”. В резултат на удара трите коли са били смачкани до неузнаваемост, което наложило намесата на спасителни екипи от пожарната. С “БМВ”-то се придвижвали четирима жители на Чирпан – 55-годишният водач и жена на същата възраст са загинали на място, а спътниците им, на 24 и 27 години, са с опасност за живота.

На път за болницата е издъхнал 23-годишен младеж от ромски произход, от хасковското село Синапово, който управлявал “Мерцедес”-а. За наблюдение са приети трима жители на село Шишманци – 18-годишен, който пътувал в “Мерцедес”-а, 21-годишният шофьор на "Фолксваген"-а и 27-годишен, който пътувал с него. Работата по случая продължават служители от сектор “Пътна полиция” – Пловдив. 

TrafficNews.bg